IZBERITE SI VAŠO SEDEŽNO GARNITURO

Toscana sedežna garnitura z dvižnimi vzglavniki .Vzglavniki imajo nastavitve tako, da si ga  sami nastavljamo po nasih željah.
Elegantna sedežna garnitura na višjih nogicah z dvižnimi vzglavniki. Posebnost je malo drugačen okrasni šiv na hrbtnih blazinah.
Sedežna garnitura je dvojno vzmetena z dvižnimi vzglavniki. Sedež ima globok kar nam omogoča tudi prijetno ležanje.
Garnitura primerna za vsak prostor. Ravnih linij z dvižnimi vzglavniki. Detajl sedežne je rokonaslon, ki  sedežni da eleganco.
Sedežna garnitura modernih linij kateri lahko pričvrstimo nogice različnih oblik in barv.Sedež je vzmeten in pri njem lahko spreminjamo trdoto.
Garnitura z vzmetenim ter širokim sedežem. Hrbtni naslon je nižji,lahko snemljiv ali fiksen. Pomemben detajl na garnituri so lesene nogein lesena palica na hrbtu garniture.
Garnitura klasične oblike z nižjim hrbtnim naslonom ter ojačanim ledvenim delom.Možnost vgradnje relax mehanizmov (električnih in mehanskih), postelj in predalov.
Sedežna garnitura z dvižnim vzglavjem,širokim sedežem in zelo modernih linij.
Moderna sedežna garnitura z zaokroženim hrbtnim delom dobavljiva v izvedbi trosed, dvosed ali fotelj.
Sedežna garnitura z nižjim ter snemljivim hrbtnim naslonom.Sedež je vzmeten, širok in omogoča prijetno ležanje. Možnost dodatnega vzglavnika in postelje.
Je sedežna garnitura modernih oblik z odprtim kotom in vzmetenim sedežem.Garnitura ima nižji hrbtni naslon in daljši sedež.
Klasična oblika sedežne garniture z dvojnim vzmetenjem. Anatomska oblika hrbtnega naslona omogoča udobno sedenje.Možnost vgradnje relax mehanizmov (električnih in mehanskih), postelj in predalov.
Elegantna garnitura moderne oblike z visokim naslonom za glavo ter dvojnim vzmetenjem.Nudi možnost vgradnje relax mehanizmov (električnih in mehanskih), postelj in predalov.
ODA
Sedežna garnitura klasične oblike z dvojnim vzmetenjem. Njena značilnost je nižji hrbtni naslon in poudarjen ledveni del.Možna je vgradnja relax mehanizmov (električnih in mehanskih), postelj in predalov.
Dvojno vzmetena sedežna garnitura z visokim naslonom, modernih linij in udobnim sedenjem.Nudi možnost vgradnje relax mehanizmov (električnih in mehanskih), postelj in predalov.
Moderna sedežna garnitura, ki jo preprosto spremenimo v visoko kakovostno posteljo primerno za vsakodnevno spanje,s posebej ojačanim ledvenim delom.Materiali iz katerih jo lahko izdelamo so usnje, microfibra ali dekorativno blago.
Sedežna garnitura modernih oblik, ki jo lahko spremenimo v visoko kakovostno posteljo primerno za vsakodnevno spanje.Materiali iz katerih jo lahko izdelamo so usnje, microfibra ali dekorativno blago.
UDOBJE PO VAŠI MERI

Prepričani smo, da boste pri Gleščič tapetništvu deležni prijaznega sprejema, pravih nasvetov, vašim potrebam primernih rešitev, udobja in vrhunske kvalitete naših izdelkov.